Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Οι ‘’Πολίτες’’ του Αριστοτέλη όπου Γης, δεν μασάνε τον ‘’ταραμά’’ των βολεμένων.

 


Η ‘’μασκαράτα’’ της πολιτικής Συντεχνίας εμφανίσθηκε πάλι, τούτη τη φορά στο καρναβάλι της νεκρανάστασης στην πολιτική κολυμπήθρα  Σιλωάμ, της δικής τους restart ‘’δημοκρατίας’’- φενάκη για την εκλογή του κομματικού προέδρου. Παραγράφηκαν οι αλήστου μνήμης ‘’πρασινοφρουροί’’ ενώ η απεύθυνση αφορούσε τους πολιτικά κωφάλαλους τυφλούς και απελπισμένους του παραταξιακού ποιμνιοστάσιου (05-12-2021). Και μάλιστα σαν άπραγο θρασίμι, ο ‘’πολιτικός πολιτισμός στην κάλπη’’ που επαγγέλθηκαν, διεκδίκησε παραταξιακά εύσημα, ως η δήθεν γιορτή της ‘’δημοκρατίας φενάκη του αυταρχισμού’’, που εγκαθιστά πλέον την νέα πυραμίδα της Ολιγαρχίας (βλπ ‘’Νέα Τζάκια’’ Εξουσιαστών). Και την παράβαση κάθε, τω όντι, δημοκρατικού πολιτειακού καταστατικού χάρτη, όταν μάλιστα το πολιτικό κατεστημένο ανιστόρητα καυχάται, ότι υπήρξε κάποτε το ‘’Λίκνο της Δημοκρατίας’’. Αναφορικά για την ισονομία και των ατομικών δικαιωμάτων κατά των κοινωνικών ανισοτήτων.  Πώς απαιτείται ο σεβασμός ενώπιον των θεσμών και των νόμων, που εξασφαλίζονται από την εγγυημένα Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, δεμένη όμως καριερίστικα στο άρμα των Εξουσιαστών και τους υπηρέτες τους ‘’Αντιεξουσιαστές’’;;

Η πρωτιά του πρώτου γύρου εκλογής των υποψήφιων, όπως συμβαίνει στις εκλογές των συντεχνιών και συνεταιρισμών, έδωσε σημαντικό προβάδισμα στον  ‘’ευρωπαϊστή, παιδί του Λαού’’ σε συσχετισμό με τον φαντασμένο λιμοκοντόρο, με βιώματα λαϊκής περιφρόνησης από τη μαμά και το περιβάλλον του, υποκρίθηκε τον δήθεν καταφερτζή με τον αέρα του ‘’πολιτικού πατρικίου’’ και επικοινωνιακού μάγκα. Και τούτο συνέβηκε με χάριν της Ομερτά απέναντι στον ακαταδίωκτο για τη λογοδοσία της χρεωκοπίας. Ο νικητής άφησε πίσω του τον εξωμότη οικογενειοκράτη της πάλαι ποτέ πολιτικής δυναστείας, δεδομένου ότι η εκλογή του κόμισε μηνύματα που δεν αφορούσαν όμως, παρά μόνο συγκρατημένα και λεκτικά τους όρους αοριστολογικά ανανέωση και  ‘’Δημοκρατία’’. Το γεγονός τούτο είναι ιστορικής σημασίας, για τον πολιτικό βερμπαλισμό περί δήθεν ‘’μεταρρυθμίσεων’’ και τα άλλα τοιαύτα, χάριν του σφραγίσματος του εκλογικού ποιμνιοστάσιου των αφελών και βολεμένων.

Ο Ιστορικός του Μέλλοντος έχει να ερευνήσει την πλαστότητα της καταγραφής, των ιστορικών σταθμών των γεγονότων, το παρασκήνιο, τις επιρροές του ‘’Ξένου Δάκτυλου’’ και τις διασυνδέσεις των πολιτικών εξαρτήσεων και αστοχιών, που συνδέθηκαν διχαστικά στις εθνικές καταστροφές με προπέτασμα τη δημοκρατία-φενάκη του νοσούντος πολιτεύματος. Επίσης το Δημόσιο Βίο, το Πολιτικό Σύστημα, τις πολιτιστικές ανατροπές στις κοινωνικές τάξεις και την εξέλιξη της πολιτικής συμπεριφοράς, που αφορά το δημοκρατικό πολίτευμα. Και τα μυθεύματα περί του προοδευτισμού με τα ιδεοπολιτικά ιδιοτελή ‘’καμουφλάζ, της ξύλινης ρετρό συνθηματολογίας’’. Ιδίως της δήθεν πολιτικής ‘’αντίστασης’’, χάριν της επικαλούμενης δημοκρατικότητας του διπολισμού των Μνημονίων, εντός της αγέλης, των παραταξιακών κομματικών σχηματισμών. Ανεξάρτητα του συσχετισμού της διαδοχής στην μοναρχική κυβερνησιμότητα, των κληρονομικά πολιτικών οικογενειακών Δυναστειών και των τυχάρπαστων δημαγωγών, με ‘’πιπίλα’’ τη ‘’δημοκρατία’’ τους.

Τα ΜΜΕ (Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης), τα ΜΜΑ (Μαζικά Μέσα Αποβλάκωσης),  τα ΜΜΠ (Μαζικά Μέσα Παραπληροφόρησης) και τα νεότευκτα ΜΜΙ (Μαζικά Μέσα Ινφλουέντσες), ασχολήθηκαν με τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ και το άρωμα  ‘’δημοκρατίας’’ ή την μπόχα δήθεν αφέλειας περί δημοκρατικής γιορτής. Που εξέπεμψαν ασύστολα οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών υποψήφιων, ενός πολιτικού Κόμματος, που άλλαζε ονόματα, όπως το συνηθίζουν οι αξιόποινοι φυγόδικοι.

 Από το ΠΑΣΟΚ του ‘’Ευ’’ Βενιζέλου, με τους αυτόχειρες ομολογιούχους και τη Δημόσια Πίστη στον Καιάδα των Ταρτάρων της Οικονομίας, κατά διαταγή της Μέρκελ, το άλλοτε κραταιό Κόμματων ποινικών σκανδάλων του δικομματισμού και της χρεωκοπίας,  κατακρημνίστηκε. Και ένεκα τούτου ονομάστηκε ‘’Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη’’ που στις εκλογές του 2015 εισέπραξε το 4,68%, του κομματικού στρατού του. Τότε βρέθηκε βουτηγμένο στη γενική αγανάκτηση και στα χρέη. Δεν υπολόγισε στην ανυποληψία των ‘’λεφτά υπάρχουν’’ και ποντάρισε στην κοντή μνήμη των εκλογέων του όπως αποδείχτηκε. Δεν ισχυρίστηκε βέβαια ότι τα λεφτά τα κρατάμε για την πάρτη μας, εκτός του διπλασιασμού ίσως των Απορρήτων Εθνικών Δαπανών που διατέθηκαν πιθανόν για γυμναστήρια και τους πολυτελείς βίους, των οικογενειοκρατιών και άλλων σεσημασμένων, της Ομερτά. Η τελευταία δίκην άμωμης ομπρέλας του αίσχους,  άπλωσε το ακαταδίωκτο στους υπεύθυνους της χρεωκοπίας με το στιγματισμένο τραγικά dictum ‘’ μαζί τα φάγαμε’’. ‘’Δημοκρατικότατο’’! Εμείς δεν φταίμε με τα αμέτρητα ακίνητά μας, αλλά εσείς με τα απολεσθέντα λόγω χρεών σπίτια σας.

 Το Σεπτέμβριο του 2015 με άγνωστο σε εμάς ΑΦΜ και με χρέη ουρά αλλά σημαία τη συνένοχη Πολιτική και αντικοινωνική Ομερτά, απέκτησε νέο τίτλο  ‘’Δημοκρατική Συμπαράταξη’’ . Ακολουθώντας έτσι την κοινή πολιτική κουλτούρα του ονόματος της Οικογενειοκρατίας, μετά την κατάρρευση του DNA, των επιγόνων του ‘’Ανδρεοπαπανδρεϊσμού’’ με το ΚΙΔΗΣΟ του GAP= Κενό και την κεντρώα Δημοκρατική Συμμαχία του ‘’μητσοτακισμού’’, που καταποντίστηκαν στα θολά νερά των κούφιων φιλοδοξιών. Στις αρχές του 2018 η ΔΗ.ΣΥ. από Κόμμα έγινε το απόκομμα κινήματος, που απέκτησε το γλαφυρό όνομα  ΚΙΝΑΛ, αγνώστου ΑΦΜ και ποσού χρεών προς τις αιδήμονες αμνηστευμένες τράπεζες, των μηδενικών επιτοκίων για τους μικροκαταθέτες και τα ψηφαλάκια τους ,που στοίχειωσαν το πελατειακό κράτος των φυτευτών και παρασιτικών ανεπάγγελτων κηφήνων, επιβητόρων της κατ’ απονομή εξουσίας… Ομερτά ξαναλέμε…

Τώρα η Σημερινή γιορτή της πολιτικής συντεχνιακής ‘’Δημοκρατίας’’ του ανεξέλεγκτου αυταρχισμού και της σαρκαστικής αντιλαϊκής χλεύης, του παλαιοκομματικού πολιτικαντισμού των ΠΝΠ και ΚΥΑ, που τάχα εδράζεται; Στο ότι έναντι του Νόμου και τις ΜΕΘ όλοι είμαστε ‘’Ίσοι’’ ή κατηγοριοποιημένοι με διαφορετικά κριτήρια;; Τότε γιατί υπάρχουν νομοθετήματα προνομίων;; Προστασίες, ασυλίες, πολιτικές συνδιαλλαγές, αμνηστίες και τα όσα όλα με την αιτιολογία του αόρατου ‘’εφευρεθέντος’’ αναγκαστικού ‘’πολέμου, αδιαφανούς και ληστρικού ‘’πλουτισμού’’ των διαταγμάτων, σαν βάση διακρίσεων χωρίς δημοψηφίσματα;; Ποιος κρίνει την νομιμότητα και την εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, όταν η κυβερνησιμότητα με την κολπαδόρικη ισχνή πλειοψηφία της (τουριστών βολευτών ή καλπονοθείας), εκλέγει τη δικαστική πυραμίδα, αντί των φυσικών Δικαστών;; Τι είδους Διαφάνεια έχουν οι διορισμένες κομματικά ‘’Ανεξάρτητες’’ Αρχές, ώστε ο Λαός να τις εμπιστεύεται;; Δεδομένου ότι η προστασία για τα ‘’προσωπικά δεδομένα’’ και το απόρρητο της προσωπικότητας βρίσκεται στο ‘’δημοκρατικό’’ δρόμο του Gay Parade;;

 Τι ρόλο Διαφάνειας ‘’βαράνε’’ οι διάφορες Επιτροπές της Βουλής με τα κολπαδόρικα διαφορετικά πορίσματα, εκτός από τη χλεύη προς τον Κοινό Νου;; Ποιος ελέγχει ποιόν και που οροθετείται η άδικη κρίση, όταν υπερκαλύπτεται η αρμοδιότητα του φυσικού δικαστή, αφού δεν υπάρχει Συνταγματικό Δικαστήριο;; κλπ, κλπ… Απόρρητες Εθνικές Δαπάνες;; Ποίος ελέγχει τη σκοπιμότητα, αφού όλα τα Κόμματα της Βουλής είναι πατριωτικά;;;Φρίξου Ήλιε και στέναξε Γη!!! Υπάρχουν τα κουρελόχαρτα των Συμβολαίων με το Λαό, Οι Νέες αληθινές Συμφωνίες στο ίδιο καλάθι με τα σχισμένα Μνημόνια… σε δεσμευμένα 99 χρόνια ζυγού, που μας χαλκεύαν οι ανεύθυνα ατιμώρητοι προνομιούχοι, ποιος θα θυμάται, αφού όλοι θα είμαστε στο χώμα, εμείς και οι νεκροθάφτες μας;;… Για το ‘’Ανάθεμα’’ θα φροντίσουν οι πολιτικοί της ‘’δημοκρατικής φενάκης’’ να φτιάξουν ισάξια με τα σημερινά ‘’δημοκρατικά’’  Ιδρύματα Αγιοποίησης και λιβανωτού των σωτήριων πολιτικών ανδραγαθημάτων τους, εαυτών και Αλλήλων, που θα χρηματοδοτεί και τότε ο άνευ ελπίδας πενόμενος Λαός. Η γλωσσοπλαστική κληρονομιά τους  θα ναι κάτι λέξεις, όπως ’’συνταγματικό Τόξο, πρόσημο, εν συνείδηση, ολιστική κλπ’’, για να γελάνε και οι τότε ψηφιακές πέτρες, για την αναλογικότητα της σημερινής πολιτικής ‘’στομφώδους πολιτικής αμορφωσιάς’’.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου