Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Τα ‘’Σκέρτσα του Σκέρτσου’’ στον ελληνικό Πολιτικό Χάρτη stricto sensu, χωρίς Διπλωματικές ‘’φιοριτούρες’’.




 Τα ‘’Σκέρτσα’’ του Σκέρτσου εκτός της οικίας του, δεδομένου ότι έχασε τα ‘’νερά του’’, αφου βιογραφικά αναφέρεται ως οικονομολόγος με φερόμενες σπουδές, στα ΜΜΕ και τον επικοινωνιακό Λομπισμό. Φαίνεται ότι στο FB, ζήλωσε τη δόξα του Νομικού και ‘’αψυχολόγητα’’ Επικοινωνιστή που πρόβαλε με τη σχετική ανάρτησή του. Όπως φάνηκε και από τις αποδοκιμασίες του καθ ‘ υπόθεση ‘’αυτόκλητου’’ δικηγόρου του. Του ‘’παλικαριού’’ που δεν άκουσε τα ουουου! της Κοινής Γνώμης, για την ‘’κοσμητική’’ παρέμβαση του στο έργο της Δικαιοσύνης. Δε θα έπρεπε εντός της Συντηρητικής Παράταξης να τον ‘’έκραζαν’’ τόσο άσχημα από τακτ, αλλά τα πρώην δικαστικά σκέρτσα του ‘’Σκέρτσου’’ είναι πάντα επικίνδυνα από πολιτικά ανίδεους. Για την ωμή και τραμπουκοειδή ανάρτηση του, ενάντια στη Δημόσια Κατήγορο της πολύκροτης δίκης της Εβρίτισας Ελένης Τοπαλούδη η ανοχή στο πρόσωπο του ξεχείλισε. Όχι γιατί προέρχεται από τον ‘’προοδευτικό’’ κομματικό σωλήνα όπως και οι άλλοι συνοδοιπόροι της Δεξιάς στη Συντηρητική Παράταξη. Με απέχθεια όλοι οι εχέφρονες παρακολουθήσαμε την ‘’ανθρώπινη κτηνωδία’’ που εκτός από τους Ροδίτες, προσβάλλει τα ζώα. Με κομμένη την ανάσα παρακολούθησα τη δίκη, γιατί υπηρετών επί 5ετια στην Ε/Μ του Έβρου, αγάπησα όλους τους θαρραλέους Εβρίτες. Και σαν μελετητής της Σωφρονιστικής- Εγκληματολογίας, είχα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, διότι η εισαγγελέας, εκπροσωπούσε μόνο εμάς το Λαό. Και την ‘’κλειστή’’ κοινωνία της ‘’σιωπηλής’’, αντιτουριστικής προς το παρόν, Ρόδου.

4 σχόλια:

  1. Η Κομματική ''Αγκινάρα της Εξουσίας'' θα ξεφυλλιστεί από ''Σκέρτσα'' που θίγουν το περιλάλητο ελληνικό φιλότιμο που αγνοούν οι αλλοδαποί Επικοινωνιστές, αλλά το ήξερε και μας δίδαξε η μάνα μας, που δεν ανήκε στο ''Επιτελικό''-όρος κι'αυτός σαν το Πρόσημο- Κράτος του College Net''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς ο κ.Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αγνοεί την ρήση "κρείττον το σιγάν του λαλείν". Ενδέχεται να την μάθει όταν ξεκαβαλικέψει από το καλάμι της εξουσίας. Μόνο που τότε θα είναι αργά, για τον ίδιο και το αφεντικό του. Αλλά είπαμε: έξεστιν Κλαζομενίοις ασχημονείν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πάτος στο εσωτερικό της ''Κομματικής Αγκινάρας της Εξουσίας'' του Επιτελικού- College Net στον πάτο της έχει άχρηστα ''μαλλιά'' που αφαιρούνται για να γίνει βρώσιμη. Στα Πολιτικά Κόμματα λέγονται ''Δελφίνοι'' και εσωκομματικά ''Καπετανάτα'', που αντιμάχονται για την προσεχή κατάκτηση της ''Κουτάλας''.Ποια Εθνικά θέματα;; Οι Τούρκοι δεν πέταξαν ακόμη επάνω από την Ακρόπολη!! Ο Συντονιστής με τα ''σκέρτσα'' του, έχει απορροφηθεί με τα ''δικαστικά'' , τις ''Λαϊκές Απογευματινές'' και τους ηθοποιούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσεχώς αν είχε κουκούτσι μυαλό θα πήγαινε στον Άδωνη να του το μεταφράσει, λόγω Αρχαιομάθειας το. Με τις Επενδύσεις έχει κάποιες δυσκολίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή