Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Αυθάδεις αλλά ανήσυχες σκέψεις... στις υπό προθεσμία των εξελίξεων, παρυφές, της Συνωμοσιολογίας για τον Κορονοϊό.

ΓΕΩΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΝΕΝΗΝΤΑΚΟΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ
[ Α ]
ΕΠΙΜΕΤΡΟ
ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

‘’At spes non fracta - Αλλά η ελπίδα δεν έσπασε. Στη βράση κολλάει το σίδερο;’’.

Όταν η συνήθως προσχεδιασμένη συνωμοσιολογία υποχρεωθεί να ''κάτσει'', τα επικοινωνιακά ''ξυπνητούρια'' θα είναι οδυνηρά ακόμα και σε κείνους που αρέσκονται να μη σκέπτονται, ανεξάρτητα μορφωτικού επιπέδου. Διότι είναι  με απόρρητες τρύπες ενημέρωσης, το γεγονός χωρίς κωδική ονομασία, του ''Παγκόσμιου Βιολογικού Πειράματος της γεωπολιτικής αντοχής και ανοχής, στην επεκταθείσα Πανδημία της Μοριακής Βιολογίας κάτω από τη μύτη των Η.Ε. και της ανεκδιήγητης Ε.Ε''. Ένα ξεπάστρεμα Ανθρώπων, Οικονομιών και Πολιτικών Συστημάτων, χωρίς τίμημα μια σταγόνα αίμα. Θυμίζει εκείνα τα οπλικά συστήματα πριν 5 δεκαετίες περίπου (βόμβες Νετρονίου), που υποκίνησαν τη συνολική ανθρώπινη αγανάκτηση διαμαρτυρίας, διότι παρέλυε θανάσιμα τους ανθρώπους στόχους και διατηρούσε ανέπαφα τα αντικείμενα του πλούτου. Η παγκόσμια αγανάκτηση απέσυρε στις ΗΠΑ τις εν λόγω Βόμβες.
       Σήμερα ζούμε μια άλλη εφαρμογή στην πράξη ως γύμνασμα χωρίς πόλεμο, με απώλειες ψυχών και οικονομική κατάρρευση της ανέντιμης πολιτικής και πολιτισμικής Ζωής, με την επιλογή ποιοί θα επιζούσαν με τους ελλιπείς σε αριθμό, αναπνευστήρες στις ΜΕΘ. Διότι φάνηκε η απάνθρωπη ιατρική ‘’γύμνια’’ της ‘’Πλανηταρχίας’’, των πανίσχυρων οπλικά ΗΠΑ. Όλα θα αλλάξουν μετά από τις χιλιάδες θύματα, άγνωστο πόσες, του Κορονοϊού. Και ιδίως σε όλους  με δημόσιο επικοινωνιακό λόγο, στρατευμένους ‘’παπαγάλους’’, ’’μαϊντανούς’’, συνωμοσιολόγους και μη. Στην Κούβα έζησα τις συνέπειες των Τυφώνων που κατέστρεφαν χωρίς επιλογή ό,τι συναντούσαν. Δεν ξέρω αν θα ζήσω να δω και τα αποτελέσματα, της κάθε μορφής πολιτικής αβελτηρίας στην αντιμετώπιση του Κορονοϊού.
       Ο Αμερικανός υπουργός Πομπέο (ΥΠΕΞ) μπορεί να γνωρίζει πολλά διαβάζοντας τις πληροφορίες των Δορυφόρων του. Δε λέει αν στην γενετήσια περιοχή του φυσικού ή εργαστηριακού ιού, έγιναν ευρείς κινέζικες στρατιωτικές ασκήσεις και αν οι ΗΠΑ ήταν σε γνώση του θανατηφόρου τυχόν πειράματος, από το τεράστιο Δίκτυο των Μ.Υ. τους. Ο Τραμπ ομολόγησε απολογούμενος, ότι δεν του ‘’τα λένε όλα’’. Τούτο θα φανεί από τις επερχόμενες μεταβολές στις διακρατικές διπλωματικές σχέσεις των ΗΠΑ και της Κίνας. Ό,τι ισχυρίζεται ο γραφικός αντισυστημικά ''υπάλληλος'' στην εξουσία και συμπεριφορά του, Τραμπ, δεν αξίζουν σχολιασμό, γιατί ο ίδιος δεν ανήκει στο Βαθύ κράτος των ΗΠΑ... Όσο για το γερμανικό πουγκί των υπερπλεονασμάτων της ηγεμόνευσης, θα μείνει σφικτά κλειστό το ίδιο και των Δορυφόρων της. Η πεισματική διαχείριση της γερμανικής Ηγεμονίας στα ερείπια του θανατηφόρου ιού στο πολιτικό προσωπικό, θα φέρει αναπόφευκτα σαν διάδοχη κατάσταση, μια μορφή της διακυβέρνησης των Τραπεζών. Όταν ο Πομπέο πρώην Δ/ντής της CIA και νυν ΥΠΕΞ κατηγορεί ευθέως και δημόσια την Κίνα για τον ιό παρά το κάθε διπλωματικό τακτ, οι μόνοι που αμφιβάλουν είναι οι ''αριστερόστροφοι'' γιαλαντζί της δεξιάς τσέπης αμερικανοτραφείς λακέδες.

       Το γιατί μπορεί να αναζητηθεί στον κλονισμό του Παγκόσμιου Συστήματος της Νέας Τάξης (Πλανηταρχία) πρώην Διεθνούς Συστήματος. Και στο άγνωστο με την απειλή της διάλυσης, βραδυκίνητο και γραφειοκρατικό μέλλον, των ιδιοτελών ηγετίσκων, της Ε.Ε. Αφού στην τραγικά δοκιμαζόμενη Ιταλία, σχίσανε και έκαψαν τις σημαίες της Ε.Ε. η γερμανική Καγκελαρία μισάνοιξε τα μάτια, από τον εγωιστικό και υποκριτικό στρατηγικό λήθαργο της. Και κατά τη γνωστή υπεκφυγή της, ψέλλισε τις προσφιλείς της συμβιβαστικές της αοριστολογίες, ως αντίδοτο της ανύπαρκτης δήθεν ευρωπαϊκής ‘’Αλληλεγγύης’’ και παρέπεμψε τα 9 αιτούμενα κράτη στο δανεισμό του ESM αντί του Ευρωομόλογου.   Και μάλιστα όταν οι επερχόμενες αλλαγές, δε θα αφήσουν τίποτα όρθιο πολιτικά και πολιτιστικά. Οι παγκόσμιοι '' Κοτζαμπάσηδες'' και ''Δημογέροντες'' όσο κι αν πασχίσουν για τα κεκτημένα της πολιτικής τους, ήδη τα τρέχοντα γεγονότα των θυμάτων του ιού ''ξεβράκωσαν'' τις αυτοσχέδιες και ερασιτεχνικές επιχειρησιακές τους ικανότητες. Στη δραματική αντιμετώπιση του ιού, που καταπατά την παγκόσμια Οικονομία, τη Διπλωματία και Πολιτική, επί πλέον των πολιτισμικών αλλοιώσεων σε  πεποιθήσεις παγκόσμιας κλίμακας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου