Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Η πολιτιστική υποστάθμη του ‘’Πολιτικού Σεξισμού’’, πιστοποιεί κοινωνιολογικά το ‘’λήθαργο’’ της αντιληπτικότητας, των πραγματικών προς επίλυση προβλημάτων. Και την ανώμαλη ‘’δραπέτευση’’ από τον επονομαζόμενο Πολιτικό Πολιτισμό, στον οποίο δεν του απονεμήθηκε ακόμα το ‘’Νόμπελ’’ υπακοής. Έχουν οι Καιροί …‘’γυρίσματα’’ για το ‘’Ιερατείο’’ του Διευθυντηρίου των Βρυξελλών.

ΓΕΩΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΚΟΣΤΟ ΕΝΑΤΟ
Η ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ‘’ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΤΟΥ Ο,ΤΙ ΝΑΝΑΙ’’ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ.
Σεξισμός και πολιτική. Φαινόμενα που αναφέρονται στην Πολιτιστική Κρίση. Εκείνη που στήριξε την Οικονομική, με άμεσες συνέπειες στα Εθνικά Ζητήματα. Καθ ο χρόνο η Μικροπολιτική κλυδωνίζει τους αρμούς της Εθνικής Ασφάλειας, από την κοντόφθαλμη διαχείριση της Ομερτά της Κομματοκρατίας και του αυτοεγκλωβισμένου από τον ‘’Μιθριδατισμό’’ της ανοχής, Εκλογικού Σώματος. Ο ανόητος και χυδαίος εντυπωσιασμός της πολιτιστικής κατάπτωσης των πολιτικών Ηθών, αποσκόπησε επικοινωνιακά να καλύψει την ανικανότητα για την απουσία των απαιτούμενων αμυντικών χειρισμών.  Στην αντιμετώπιση κρίσιμων και επικίνδυνων καταστάσεων, απόκοτων από το δουλόπρεπο πεζοδρομιακό ‘’ξεκατίνιασμα’’ της υπαγορευμένης ‘’Διπλωματίας της Καφετέριας του ό,τι νάναι’’. Φερόμενης αξίας 50 εκ ευρώ των  καθ’ ομολογία  πιθανών δραστών, της Ιδιωτικοποίησης της Αμφίσημης ‘’Διπλωματίας’’



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου