Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΓΕΩΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ. Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ.


ΓΕΩΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΓΕΩΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ. Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ



Το Νέο Πολιτικό Πλαίσιο της Ελληνικής Πολιτικής Σκηνής, ο Τόνος, το Ύφος, η Νοοτροπία και το Ήθος Δυτικότροπου Πολιτικού Πολιτισμού, αναζητά τον Αναμορφωτή του Πολιτικού Σκηνικού. Απέναντι στα Εθνικά Ζητήματα και τη στρεβλή ‘’Κανονικότητα’’. Και όχι απομιμήσεις όλου του ήδη ισχύοντος Κομματοκρατικού φάσματος. Όπως  οι δοκιμασθέντες οικτρά αυτόκλητοι οι ‘’Κουρασμένοι Θωρακιστές της Οικονομίας’’ που παράτησαν την Εξουσία, οι ‘’Μεσσίες’’ του ΔΝΤ των λεφτά υπάρχουν, οι εκ της Πολιτικής Ερήμου ‘’Σωτήρες’’, που αυτοδιαψεύστηκαν επί τρία, στο Ζάππειο και οι ‘’Αντιμνημονιακοί Παπατζήδες’’ με τα ηθικά πλεονεκτήματα του ‘’αγωνιστικού’’ πεζοδρομιακού τραμπουκισμού. Και με τον Κομματικό φαβοριτισμό, τον νεποτισμό,  την οικογενειοκρατία κλπ στοίχειωσαν την Μικρόνοια του Παλαιοκομματισμού αφού καταρράκωσαν την κοινωνική συνοχή, των ‘’Πολλών’’. Η Κοινή Νοημοσύνη δε ‘’μασάει’’  ούτε χωνεύει τον προβαλλόμενο Δημοσιονομικό Χώρο και απαιτεί τη διάρρηξη της Κομματοκρατικής Ομερτά περί την Κυβερνησιμότητα. Και τις κάθε μορφής προνομιακές συνδιαλλαγές, που εδραίωσαν τη ‘’Δημοκρατία της Κουτάλας’’. Υπεύθυνης για τη διαχείριση των Απορρήτων Δαπανών και του παρασκήνιου της συντεχνιακής Βουλευτικής ‘’Λέσχης’’, που στεγάζει τα οργανωμένα και κατεστημένα ‘’πολύχρωμα’’ συμφέροντα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου