Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΓΕΩΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΔΕΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΟΥΜΕΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ ‘’ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ’’ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ 2019.

ΓΕΩΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι ‘’θεατρινισμοί’’ των Ευρωεκλογών και Περιφερειακών Εκλογών, προανάγγειλαν το αποτυχόν τελικά Διχαστικό Κλίμα, των επικείμενων Εθνικών Εκλογών. Οι πολιτικές ηγεσίες παραδοσιακά εν χορωδία ισχυρίζονται ότι θα λάμβαναν το ‘’μήνυμα’’. Ενώ ετοιμάζονται να επαναλάβουν τα ίδια λάθη των ‘’Μοιραίων Πολιτικών’’, όπως το διέπραξαν στο άμεσο  παρελθόν, με την ‘’εαυτοαμνήστευση’’. Και καθ’ έξη επιχειρούν να εμπαίξουν την Κοινή Νοημοσύνη, βασιζόμενοι στην πελατειακή ‘’Λωτοφαγία’’. Περιφρονούν μάλιστα τη ρεβανσιστική αντίδραση του εκλογικού ‘’μαυρίσματος’’ και διακινδυνεύουν την αφαίρεση της ‘’Κουτάλας’’. Χρησιμοποιώντας την τακτική της εκ των προτέρων διαχείρισης, της εκλογικής αυταρχικής ‘’ρετρό’’ ξύλινης συνθηματολογίας, προς χρήση των φανατισμένων ‘’Πελατών’’, του εξωραϊσμού της  λαϊκής αποδοκιμασίας-ήττας. Αναζητείται από το απελπισμένο και εγκλωβισμένο τεχνιέντως Εκλογικό Σώμα, ένας αναμάρτητος ηγέτης- Αναμορφωτής της Πολιτικής Σκηνής.

Το ρεκόρ ψήφων όλων των εποχών στις ευρωεκλογές κατέχει πλέον ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος.  Συγκέντρωσε 577.114 ψήφους. 
   
Με εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους απόστασης από τον επόμενο του ίδιου ψηφοδελτίου, οι Έλληνες, έδωσαν σκαμπίλι, σφαλιάρα, χαστούκι, φάπα, καρπαζιά στους αγεωγράφητους, ανιστόρητους, απάτριδες διεθνιστές προοδευτικούς, ‘’της Διπλωματίας της Καφετέριας’’. Για τις κοινοτυπίες της επιχειρηματολογικής σαχλαμάρας και των απειλών. Η Πολιτική Ανάλυση του μηνύματος τούτου, αφορά κυρίως τους νικητές επικοινωνιστές των Ευρωεκλογών. Για τους νονούς του ‘’Όχλου, των Ακραίων και φασιστών, της Συμφωνίας των Πρεσπών’’, θα υπάρχει χρόνος να αλληλοφαγωθούν στις καφετέριες και στα ‘’κουτούκια’’, του φυσικού τους χώρου. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν ο Λαϊκός ήρωας Στυλιανός Κυμπουρόπουλος θα στείλει στους επικριτές του, από μια γλάστρα ενθύμιο, δώρο για τους απίθανους δικολάβους πάσης προέλευσης, φυτευτούς τηλεοπτικούς μαϊντανούς…  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου