Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Η πρωτοφανής Πανδημία του Κορονοϊού, COVID-19 και η ‘’Κομπίνα του Μεγάλου Παιχνιδιού’’, ενέπλεξε και παρέσυρε τις Διεθνείς Σχέσεις, τη Διπλωματία και τις Διεθνείς Σχέσεις την Νέα Ψηφιακή Εποχή της Πλανηταρχίας, σε νέα εθνολογική ρεαλιστική αντιμετώπιση, με την αποκάλυψη των ιστορικών Πολιτιστικών Καταβολών, απέναντι στην άμυνα και το κόστος της Ζωής. Και στην πολιτισμική πολυεπίπεδη σημασία του Θανάτου, για την επιτυχή ή μη Οικονομική Πορεία της Παγκοσμιοποίησης του Χρηματοπιστωτικού Συστήματος και της ‘’Νέας Τάξης’’ των ηγεμονεύσεων, που κλονίζεται από τους ίδιους τους Πάτρωνες και πρωταγωνιστές τους.

ΓΕΩΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑ Ι ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΝΕΝΗΝΤΑΚΟΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ [ Δ ]
ΓΕΩΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Πανδημία του COVID-19 ταρακούνησε συθέμελα την Ασφάλεια του Πλανήτη με άγνωστες μέχρι σήμερα επιπτώσεις. Για τα μελλούμενα να συμβούν στη διαχείριση των γεωπολιτικών και γεωστρατηγικών σκοπιμοτήτων. Το ‘’καμπανάκι’’ της μόλυνσης των πληρωμάτων του αμερικανικού και γαλλικού αεροπλανοφόρων, ήχησε ενδεικτικά αλλά εκκωφαντικά. Το παγιωμένο προεκλογικό σύνθημα ‘’Πρώτα η Αμερική’’ στις ΗΠΑ, συγκρούστηκε με την ‘’Πλανηταρχία’’ γιατί απομακρύνθηκε πολιτισμικά και επικίνδυνα από τις παραδοσιακές δημοκρατικές πολιτικές των ΗΠΑ. Στα 16 χρόνια της εμπλοκής των ΗΠΑ στο Βιετνάμ στοίχισαν το βαρύ τίμημα 58.000 αμερικανικές Ζωές, που συνοδεύτηκαν από την ήττα και ξέσπασαν αντιαμερικανικές ταραχές κατά του ‘’Βρώμικου Πολέμου εντός και εκτός των ΗΠΑ. Όσες εξισωτικά δηλαδή θυσιάστηκαν τώρα εντός διμήνου στις ΗΠΑ  ανησυχαστικά, με την αμερικανική ‘’μούγγα στη στρούγκα’’, του Λαού από της Administration του Τραμπ. Έφταιξε το σύνθημα του του ‘’Πρώτα η Αμερική’’; Χωρίς να υπολογίζονταν τα μη συγκρίσιμα φέρετρα στους άλλους πολέμους στην Μέση Ανατολή.


1 σχόλιο:

  1. Διευκρινίσεις: Οι αναρτήσεις έγιναν χάριν του επιβαλλόμενου πλουραλισμού της έκφρασης γνώμης και δεν αποτελούν ''αξίωμα''. Υπόκεινται δηλαδή στην κριτική ελευθερία, του κάθε σκεπτόμενου να τις εξετάσει και να τις απέρριπτε ή να τις διέψευδε από τη δημοσίευση τους. Για τα μέτρα και τις ανακοινώσεις υπάρχουν κενά, όπως π.χ. τι συμβαίνει με το θανατηφόρο ιό στις ηπείρους Αφρική και Λατινική Αμερική. Και αν ο ιός COVID-19 δεν έχει γεωστρατηγική σκοπιμότητα. Διότι τότε θα καταργούνταν τα συμβατικά οπλικά συστήματα και θα στήριζε μόνο τον ''πλουτισμό''. Τέλος η συλλογική ελληνική ευθύνη ιστορικά δείχτηκε στο Αλβανικό Έπος χωρίς μέτρα. Εν καιρώ ειρήνης η απόλυτη ''ευθύνη'' ανήκει στην ελληνική αεροπορία, στους οδηγούς των σχολικών λεωφορείων κ λ π και όχι στους ''ποιμενιοφύλακες''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή