Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΠΗ - Δ

ΓΕΩΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΓΕΩΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΠΗ  - Δ-

Η  ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ‘’ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ’’ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΜΟΥ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΕΣΗ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ ΗΓΕΜΟΝΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΩΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ.

Οι Ευρωεκλογές 2019 και ο Ορθολογισμός της Πολιτικής Ευθύνης. Η άδεια αδιαφανής κάλπη ταυτοποίησε την ‘’άκρα του τάφου σιωπή’’ σιωπή, για την ενημέρωση του Εκλογικού Σώματος. Περί των πεπραγμένων επιτυχιών της παρουσίας και του έργου των Ελλήνων ευρωβουλευτών  στα Εθνικά Ζητήματα. Επίσης κρατήθηκαν μυστικά χωρίς να δημοσιοποιηθούν τα περί των φορολογικών μεταβολών της περιουσιακής τους κατάστασης, των ήδη διατελεσάντων Ελλήνων βουλευτών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και των Επιτρόπων στην Επιτροπή. Τι πρόσφεραν ή απλά εισέπρατταν περιφέροντας την εκλεκτική από την Κομματοκρατία παρουσία τους με την υπεροψία των ‘’κονέ’’;


Ο Συντεχνιακός ‘’Λομπισμός’’ των Ευρωκομμάτων με ιδεοπολιτικές ταμπέλες ‘’συγγενειών-κονέ’’ και η ποιοτική αξιολόγηση των ‘’εθνικών’’ υπηρεσιών, των ‘’χρυσοκάνθαρων’’ ευρωβουλευτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου